A Krav Maga (héberül: közelharc) egy magyar gyökerekkel is rendelkező, gyakorlati tapasztalatokra épített reális önvédelmi- és taktikai rendszer. Egyaránt foglalkozik az erőszakos események megelőzésével, illetve a már korábban kialakult szituációk megoldásával.

Mi az a Krav Maga?

Tanulóit felkészíti a legkülönfélébb helyzetekben való helytállásra, akár szélsőségesen erőszakos környezetben is. Különleges megközelítést, taktikákat, technikákat és gyakorlatokat használ az alkalmazási terület igényei szerint.

A Krav Maga az Izraeli Védelmi Erők hivatalos közelharc rendszere, amelyet képzési programjába felvett az FBI, a CIA, a DEA, a Svéd Hadsereg, a Lengyel Hadsereg, illetve számos ország speciális rendőri és katonai egységei.

A Krav Maga és Hollywood

A Krav Magát Hollywood is felfedezte magának. Számos filmben vannak jelenetek melyeket ez az önvédelmi rendszer inspirált. Csak, hogy néhányat említsek: Elrabolva (Liam Neeson), Most már elég (Jennifer Lopez), Véres Gyémánt (Leonardo Di Caprio), Skyfall (Daniel Craig), és így tovább, a lista végtelen.

Többek között olyan sztárok és hírességek tanulnak Krav Magát, mint Jennifer Lopez, Angelina Jolie, Hilary Swank, Ashton Kutcher, Christian Bale, Jennifer Garner, Brendon Fraser, Lucy Liu, Hugh Jackman és Brad Pitt.

A videóban Eyal Yanilov, a Krav Maga Global vezető instruktora mondja el, hogy pontosan mi az a Krav Maga:

Ha a fentiek felkeltették az érdeklődésed, várunk szeretettel egy próba edzésre! Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, mindössze arra kérünk, hogy ide kattintva jelentkezz be, hogy számítsunk érkezésedre!