A Krav Maga csoportjainkba folyamatos a tagfelvétel, így bármikor csatlakozhatsz akár kezdőként is!

Az első krav maga edzés ingyenes, gyere el, nézd meg, és próbáld ki bármiféle elköteleződés nélkül!

Természetesen egyszer meg lehet tekinteni az edzést, de jobban örülök, ha már első alkalommal beállsz, és a saját bőrödön tapasztalod meg, hogy milyen egy igazi Krav Maga edzés.

Amennyiben úgy döntesz, hogy beállsz gyakorolni, akkor feltétlenül legyen nálad egy kényelmes nadrág és egy póló. Nem árthat, ha hozol magaddal egy üveg vizet vagy más szénsavmentes frissítőt és egy törölközőt is, szükség lehet rá. A felszerelésekről bővebben a linkre kattintva olvashatsz.

Ha megérkeztél, gyere be a terembe, itt találsz férfi és női öltözőt és wc-t is.

Az edzés során természetesen bármikor kiállhatsz, ha elfáradtál, vagy úgy érzed, hogy nem tudod vagy nem szeretnéd megcsinálni az adott gyakorlatot.

Az edzés után eldöntheted, hogy szeretnél-e hozzánk rendszeresen járni. Ha érdekel a további edzés lehetősége, elmondom a legfontosabb információkat, és elkérem az e-mail címed, ahová majd email-ben is elküldöm a tudnivalókat. Ezek után eldöntheted, hogy szeretnél-e az edzéseinkre járni a későbbiekben.

Ha kérdésed van az edzésekkel, vagy általánosságban a Krav Magával kapcsolatban, nézz szét a honlapon, vagy bátran fordulj hozzám! Az oldal tetején található email címen vagy telefonszámon elérsz, vagy pedig töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot!