Ha úgy érzed, hogy számodra nem elegendő a rendszeres csoportos edzés, és szeretnél még gyorsabban fejlődni, esetleg időbeosztásod miatt nem tudsz vagy nem akarsz eljárni az esti edzéseinkre, mégis szeretnél Krav Magát tanulni, Krav Maga személyi edzésen ezt megteheted.

Személyi edzésen lehetőséged van rugalmas időbeosztás mellett, személyre szabott program alapján egyéni tempóban fejlődni. Az edzésprogramot a saját céljaidhoz igazítjuk. Így ha csak az önvédelem érdekel, esetleg a Krav Maga egy kisebb területén szeretnél jobb lenni, akkor azzal foglalkozunk. Ha viszont nemes egyszerűséggel csak állóképességet fejlesztenél, erősödnél vagy fogyni szeretnél, akkor ilyen jellegű edzésprogramot tervezünk.

Személyi edzéseimre bárki jelentkezhet, legyél kezdő vagy haladó, fiatal vagy idős, férfi vagy nő. A privát edzéseken egy vagy maximum két emberrel foglalkozom. Ezért ha munkatársaddal, barátoddal vagy a pároddal szeretnél együtt edzeni, azt is megteheted.

Amennyiben érdekel a személyi edzés lehetősége, kérlek a tervezett időpont előtt legalább egy héttel egyeztetés céljából keress fel! Ehhez használhatod a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy az oldal tetején található e-mail címet vagy telefonszámot. Megbeszéljük, hogy mit szeretnél elérni a személyi edzéssel, hogy rendszeresen szeretnél járni, vagy csak néhány alkalomra lenne szükséged, illetve hogy milyen időpontok lehetnek megfelelők mindkettőnk számára.

A személyi edzések helyszíne lehet a gyermek (Fehérvári úti terem) vagy pedig a felnőtt (Sopron úti terem) edzéseink helyszíne, egy általad biztosított egyéb helyszín, vagy jó idő esetében szabadtéri helyszín is.