Miért válasszam a gyermek Krav Maga edzéseket?

Eleget olvastam, regisztrálok

Edzés információk

Árak, kedvezmények

Első óra (próbaedzés)

0Ft
 • A gyermek első edzése, amelyen részt vesz.

Napijegy

1700Ft/fő
 • Egy edzés
 • Testvérkedvezmény

Havi bérlet

10000Ft/fő
 • (1000-1250 ft/alkalom)
 • Heti két edzés egy teljes hónapra *
 • Tört hónap esetén arányosan kedvezőbb ár
 • Testvérkedvezmény:
  2 testvér esetén: -10%,
  3 testvér esetén: -20%.

*A bérlet mindig naptári hónapra érvényes, adott hónap 1. napjától a hónap utolsó napjáig érvényes. Ez általában 8-10 edzést jelent havonta.

Hogyan néz ki egy gyermek Krav Maga edzés?

Krav Kids (6-10 évesek csoportja) edzéseinken a játékos, szórakoztató gyakorlatok vannak túlsúlyban. Az önvédelmi technikák és kondicionális képességek fejlesztése is nagyrészt csoportos játékok útján történik. A korosztályra jellemző, hogy így a figyelem hosszabb ideig fenntartható, és a tanulás is gyorsabb.

A gyerekeket arra tanítjuk meg, hogy felismerjék, és képesek legyenek felmérni a különböző veszélyes szituációkat. Ezáltal sokkal nagyobb eséllyel meg tudják előzni vagy el tudják kerülni azokat. Megtanítjuk, hogy szükség esetén a gyermek milyen technikákkal szerelheti le kötekedő kortársát. Felkészítjük, hogy megfelelően viselkedjen az idegen felnőttekkel szemben. Hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyermek megtanulja, hogyan reagáljon váratlan élethelyzetekre és hogyan törjön ki egy konfliktushelyzetből, meneküljön el, illetve hogyan és kitől kérjen segítséget.

Már ebben a korban is célunk az önbizalom fejlesztése, amelyet a gyermek később az élete minden területén kamatoztatni fog.

Bővebben…

Krav Junior (10-14 évesek csoportja) edzéseinken a Krav Kids órákhoz képest sokkal több a páros gyakorlat. A korosztályra jellemző, hogy agresszívabb, veszélyesebb támadásokkal szembesülhetnek. Ennek megfelelően foglalkozunk a felfegyverkezve, illetve több támadó által elkövetett támadások hárításával is. Előtérbe kerülnek a felnőtteknek tanított technikák, vagy azok minimálisan módosított változai.

Ha lehetséges, ennek a korosztálynak még nagyobb szüksége van az önbizalomra, így ennek fejlesztésére még nagyobb hangsúlyt fektetünk. A gyermeket felkészítjük, hogy hogyan ne válljon iskolai zaklatás (bullying) áldozatává, illetve hogyan kezelje azt.

Az edzések szórakoztató jellegét igyekszünk megtartani, de a Krav Kids órákhoz képest a játékok már kevésbé hangsúlyos elemei a foglalkozásoknak.

Regisztráció

Tudja biztonságban gyermekét akkor is, amikor nincs vele!

Célunk az oktatás színvonalának magas szinten tartása, ezért a férőhelyek száma limitált. A részvételt előzetes regisztrációhoz kötjük.

Az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével biztosíthatja gyermek részvételét a szeptemberben induló Krav Maga önvédelmi oktatáson!

Két csoportot indítunk, a korábbi időponton a kisebbeket (6-10 éves), a későbbi időponton pedig a nagyobbakat (10-14 éves) várjuk.

Krav Maga gyerekeknek

Gyakran ismételt kérdések