Krav Maga Global (KMG)

Krav Maga Global (KMG)2019-01-05T17:44:57+02:00

Az 1990-es években létrehozott Nemzetközi Krav Maga Szövetség (IKMF) megalakulása után a legnagyobb és legprofibb Krav Maga szervezet volt. 2010-ig egységesen és a nemzetek szintjén jól működött. Nemzetközi szinten viszont egyre kevésbé volt rá jellemző a hatékonyság, az információ áramlása és a szervezetként való hasonló működés. A hibák már nem voltak orvosolhatók az IKMF struktúrájában, ezért Eyal Yanilov 2010-ben megalapította a Krav Maga Global (KMG) nevű szervezetet.

(Eyal Yanilov a Krav Maga alapító Imi Lichtenfeld egyik legközelebbi tanítványa. A Krav Maga története menüpont alatt többet olvashatsz róla)

A Krav Maga Global ma a világ legnagyobb és legelsimertebb Krav Maga szervezete. Sikeresen működik Izraelben, az Európai Unió legtöbb tagállamában, a volt kommunista országokban, Észak- és Dél-Amerikában, Ausztráliában, Dél-kelet Ázsiában és a Távol-Keleten.

Ha szeretnél a KMG szervezet által oktatott, autentikus Krav Magát, és valóban működő önvédelmet tanulni, nálunk a helyed! Várunk szeretettel egy ingyenes próba edzésen! Ez a részedről semmilyen kötelezettséggel nem jár, mindössze arra kérünk, hogy ide kattintva jelentkezz be, hogy számítsunk érkezésedre.