Az 1990-es években Imi Lichtenfeld és Eyal Yanilov által létrehozott Nemzetközi Krav Maga Szövetség (IKMF) megalakulása után a legnagyobb és legprofibb Krav Maga szervezet volt. Egészen a 2000-es évek végéig egységesen és a nemzetek szintjén jól működött. Nemzetközi szinten viszont egyre kevésbé volt rá jellemző a hatékonyság, az információ áramlása és a modern szervezetként való hasonló működés. A hibák már nem voltak orvosolhatók az IKMF struktúrájában, ezért Eyal Yanilov 2010-ben megalapította a Krav Maga Global (KMG) nevű szervezetet.

Eyal Yanilov 1959-ben született. 1974-ben kezdett Krav Magát tanulni. Gyorsan kitűnt társai közül, és a Krav Maga alapító Imi Lichtenfeld egyik legközelebbi tanítványává, jobb kezévé vált. Közösen írták meg a Krav Maga hivatalos kézikönyvét. Eyal a 80-as és 90-es évektől kezdve Észak-Amerika és Európa számos országában oktatott Krav Magát a katonai, rendvédelmi és civil szektornak. A Krav Maga története bejegyzésünkben sokkal többet olvashatsz róla.

Krav Maga Global logo

A Krav Maga Global ma a világ legnagyobb és legelismertebb Krav Maga szervezete. Sikeresen működik Izraelben, az Európai Unió legtöbb tagállamában, a volt kommunista országokban, Észak- és Dél-Amerikában, Ausztráliában, Dél-kelet Ázsiában és a Távol-Keleten.

Ha szeretnél a KMG szervezet által oktatott, autentikus ám modern Krav Magát, és valóban működő önvédelmet tanulni, nálunk a helyed! Várunk szeretettel egy ingyenes próba edzésen! Ez a részedről semmilyen kötelezettséggel nem jár, mindössze arra kérünk, hogy ide kattintva jelentkezz be, hogy számítsunk érkezésedre.