Az első edzésen mindössze egy pólóra és egy hosszú- vagy rövidnadrágra lesz szükséged. Fontos, hogy olyan legyen amiben kényelmesen tudsz mozogni, biztonságos és tiszta. Cipőt nem használunk, ugyanis a padlón tatami van, eldöntheted, hogy mezítláb vagy zokniban szeretnél edzeni. Ezen kívül minden edzésre hozz magaddal egy törölközőt és vizet is, illetve egy pár papucs is hasznos lehet az öltöző és a terem közötti közlekedés során.

Védőfelszerelés

Az edzéseken a legfontosabb szempont a biztonság; a sérülések megelőzése és elkerülése, ezért ha úgy döntesz, hogy rendszeresen szeretnél járni, akkor az első egy-két alkalom után feltétlenül szükséged lesz egy fogvédőre és egy szuszpenzorra. Ezeket minden edzésen használni fogjuk, hiszen nem lehet nélkülük biztonságosan és hatékonyan dolgozni.

Néhány hónap gyakorlás után, a gyorsabb fejlődés érdekében szükséged lesz egy pár kesztyűre is, illetve ilyenkor már javasolt egy pár lábszárvédő beszerzése is, a lányoknak pedig ajánlott felszerelés még a mellvédő is.

A védőfelszerelést rajtam keresztül beszerezheted, de természetesen bárhol máshol is megvásárolhatod. Viszont ha nem én hoztam a védőfelszerelésed, akkor, kérlek, az első használat előtt mindenképp mutasd meg nekem, hogy meggyőződhessek arról, hogy nem sérülésveszélyes rád vagy a társaidra nézve!

Ne játssz a saját és mások testi épségével, használd a szükséges védőfelszereléseket!