Krav Maga edzés nőknek

Krav Maga edzés nőknek2019-01-09T19:14:39+02:00

A rendszer technikái úgy lettek kifejlesztve, hogy azokat kortól, nemtől és testi adottságoktól függetlenül bárki hatékonyan alkalmazni tudja. Ezért a Krav Maga nőknek számára is tökéletesen alkalmas önvédelmi rendszer. Így javaslom a hölgyeknek is, hogy bátran próbálják ki az edzéseimet.

Izraelben a katonai közelharc kiképzés alapja a Krav Maga. Az országban minden állampolgár sorköteles, így a nőknek is kötelező két évig (a férfiak esetében három évig) sorkatonai szolgálatot kell teljesíteni. Ezért elengedhetetlen volt egy olyan rendszer kialakítása, melyet a női nem tagjai is hasonló hatékonysággal tudnak alkalmazni mint a férfiak.

Nem tartok külön női edzést, hiszen ha úgy hozza az élet, hogy a valódi erőszakos szituációban is alkalmaznod kell az edzésen tanultakat, nagy valószínűséggel nem lesz lehetőséged, hogy megválaszd a támadó(kat). Sőt, a statisztikák szerint sokkal nagyobb az esélye annak, hogy ha agresszív szituációra kerül sor, akkor a másik fél egy nálad nagyobb és erősebb férfi lesz. Minél több féle emberrel edzel együtt, annál hatékonyabbá válhatsz a valós önvédelmi szituációkban is. Éppen ezért javaslom, hogy gyere el bátran a vegyes csoportunkba, ahová nem csak fiúk, hanem lányok is többen járnak.

Ha a fentiek felkeltették az érdeklődésed, várunk szeretettel egy próba edzésre! Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, mindössze arra kérünk, hogy ide kattintva jelentkezz be, hogy számítsunk érkezésedre!

Nyári szünet

2019 július 8. (hétfő) és július 18. (csütörtök) között a csoportos edzések szünetelnek, nyári szünetet tartunk!

2019 július 22-től kezdve várunk mindenkit szeretettel a szokásos időpontokban a szokásos helyszínen!