Krav Maga személyi edzés

Ha úgy érzed, hogy számodra nem elegendő a rendszeres csoportos edzés, és szeretnél még gyorsabban fejlődni, esetleg időbeosztásod miatt nem tudsz vagy nem akarsz eljárni az esti edzéseinkre, mégis szeretnél Krav Magát tanulni, személyi edzésen ezt megteheted.

Személyi edzésen lehetőséged van rugalmas időbeosztás mellett, személyre szabott program alapján egyéni tempóban fejlődni. Az edzésprogramot a saját céljaidhoz igazítjuk, így ha csak az önvédelem érdekel, esetleg a Krav Maga egy kisebb területén szeretnél jobb lenni, akkor azzal foglalkozunk. Ha viszont nemes egyszerűséggel csak állóképességet fejlesztenél, erősödnél vagy fogyni szeretnél, akkor ilyen jellegű edzésprogramot tervezünk.

Személyi edzéseimre bárki jelentkezhet, legyél kezdő vagy haladó, fiatal vagy idős, férfi vagy nő. A privát edzéseken egy vagy maximum két emberrel foglalkozom, így ha munkatársaddal, barátoddal vagy a pároddal szeretnél együtt edzeni, azt is megteheted.

Amennyiben érdekel a személyi edzés lehetősége, kérlek legalább egy héttel korábban keress fel az elérhetőségek oldalon található e-mail címen vagy telefonszámon egyeztetés céljából. Megbeszéljük, hogy mit szeretnél elérni a személyi edzéssel, hogy rendszeresen szeretnél járni, vagy csak néhány alkalomra lenne szükséged, illetve hogy milyen időpontok lehetnek megfelelők mindkettőnk számára.

A személyi edzések helyszíne lehet a a Sopron úti terem, egy általad biztosított egyéb helyszín, vagy jó idő esetében szabadtéri helyszín is.